Dagtraining fermenteren op Heerlijk Westerwolds Land met Rani Goederee . Ze leert je hoe je jouw oogst door middel van fermenteren lang houdbaar kunt maken. Met als bijkomende voordelen dat het er nóg lekkerder van smaak wordt en beter verteerbaar.
Dagtraining fermenteren op Heerlijk Westerwolds Land met Rani Goederee . Ze leert je hoe je jouw oogst door middel van fermenteren lang houdbaar kunt maken. Met als bijkomende voordelen dat het er nóg lekkerder van smaak wordt en beter verteerbaar.
Twee Westerwoldse buren, Rineke Dijkinga van Heerlijk Westerwolds Land en Léon Stam van De Woeste Grond, organiseren een speciale Oogstdag op 28 september. Het belooft weer een inspirerende, leerzame en vooral gezellige dag te worden.
Twee bodems (die waar ons voedsel vandaan komt) en onze eigen bodem (onze darmen) vormen de fundering voor onze weerstand en onze breinvitaliteit. Tijdens deze twee dagen legt Rineke Dijkinga een stevige basis hoe je met voeding aan de slag kunt.
Tijdens deze twee outdoor dagen leer, proef, hoor en ervaar je waarom er feitelijk maar een soort voedsel is dat onze gezondheid & ons welzijn optimaal kan ondersteunen: voedsel uit een gezonde bodem en omgeving. Die onbewerkt, voedend en divers is.
Stel je voor dat er door heel Nederland een mozaïek patroon zou liggen van akkertjes, van max 5 hectare waar ‘gezondheid per hectare’ voor alles wat leeft de prioriteit heeft. Wat veel voordelen voor mens én natuur. En het is te realiseren. Doe je mee?
Tijdens een training van Rineke op Heerlijk Westerwolds Land smul, ontdek, hoor en leer je. Je wordt geïnspireerd om weer baas in eigen pan en buik te worden. Door weer te gaan koken met duurzame, onbewerkte, diverse, kleurrijke voeding doe je iets moois voor je eigen gezondheid en die van de aarde. Wil je op de hoogte worden gehouden over nieuwe lezingen en data? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg Rineke op Quodari. Op de website van Rineke tref je ook de lezingen/trainingen die ze elders in Nederland geeft.